Restoran

Restoran Jezero u Hali Jezero je otvorio svoja vrata 28. juna 2018. godine na starom - vama dobro poznatom mestu, i od tog trenutka teži i podržava jedan cilj a to je "da je gost uvek na na prvom mestu i da se gosti uvek vraćaju".

Deo kulturnog nasleđa svakog naroda je ishrana. Negujući tradicionalni način spremanja jela, sačinili smo pažljivo odabranu ponudu. Savršena kombinacija ukusa i načina pripreme hrane zadovoljiće čak i najveće probirljivce, a pravi gurmani uživaće u svakom zalogaju.

Raznovrsna ponuda domaće kuhinje, blizina centra grada, ugodan ambijent, profesionalna usluga čine ovaj restoran idealnim izborom za Vaš porodični ili poslovni gastronomski predah. Naši kuvari su u mogućnosti da prilagode svako jelo posebnim zahtevima gosta.

Uživaćete u prelepom i ugodnom unutrašnjem ambijentu restorana dok je letnja bašta sad već poznata prirodna oaza na samom ulasku u grad.
Osoblje je iskusno, ljubazno i uslužno, a atmosfera u ovom neobičnom restoranu jednostavno neopisiva. Profesionalni kuvari sva jela spremaju sa ljubavlju, po starim receptima, a svaki zalogaj nudi toplinu i punoću ukusa.

U sklopu restorana čiji je kapacitet 80 mesta, nalazi se i svečana sala za sve vrste vaših proslava i skupova sa kapacitetom do 350 mesta.

Očekujemo Vas...